Γαλλία: Η Monsanto «φακέλωνε» πολιτικούς και δημοσιογράφους

Ο αμερικανικός όμιλος Monsanto φέρεται ότι φακέλωσε εκατοντάδες ανθρώπους στη Γαλλία, με βάση τη στάση που τηρούσαν απέναντι στα ζιζανιοκτόνα –και ιδίως την άποψή τους για τη γλυφοσάτη– χρησιμοποιώντας κάποιες φορές ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Οι επενδυτές επιλέγουν ξανά την ασφάλεια

Τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση σε διάρκεια δύο περίπου μηνών γνώρισαν οι αποδόσεις των 10ετών γερμανικών κρατικών ομολόγων στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, καθώς η αναζωπύρωση της εμπορικής έντασης ΗΠΑ και Κίνας επανέφερε τις ανησυχίες για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας.

Η LG και η Landing AI ενώνουν τις δυνάμεις τους φέρνοντας νέες εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη

Η στρατηγική συνεργασία αξιοποιεί τα συμπληρωματικά πλεονεκτήματα με επίκεντρο την ενσωμάτωση και την εξέλιξη της τεχνολογίας της Τεχνητής Νοημοσύνης

Όταν ο Τραμπ τουιτάρει, οι αγορές αναποδογυρίζουν

Τα τουίτ του Ντόναλντ Τραμπ με τα οποία απειλεί ότι θα επιβάλει νέους δασμούς σε αγαθά που εισάγονται από την Κίνα από την επόμενη Παρασκευή έβαλαν φωτιά σε μια πολύ ήσυχη εβδομάδα στην αγορά συναλλάγματος.

Έλληνες κατασκευαστές βρήκαν... καταφύγιο στην Γερμανία

Εκατοντάδες Έλληνες μηχανικοί και αρχιτέκτονες, αλλά και πολλοί εργατοτεχνίτες δουλεύουν στη Βαυαρία και στη Βάδη-Βυρτεμβέργη της Γερμανίας, κυρίως ως μισθωτοί αλλά και ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Χρηματιστήριο

Καιρός

Εφημερίδες

Γενικοί δείκτες